Nova web stranica Službe za zapošljavanje Županije Zapadnohercegovačke

0
402

Služba za zapošljavanje Županije Zapadnohercegovačke je danas pustila u rad novu web stranicu, izrađenu u sklopu Reformskog paketa, od strane Projekta zapošljavanja mladih (YEP) i uz podršku Vlade Švicarske, čime su nakon višegodišnjeg rada na zastarjeloj platformi dobili suvremenu, klijentima orijentiranu web stranicu. 

Posjetite web stranicu http://szz-zzh.ba/  i uvjerite se u nove funkcionalnosti web stranice Službe.

Prilikom planiranja i implementacije novog dizajna, najviše pažnje je bilo usmjereno na potrebe korisnika Službe i iskustvo administratora Službe koji žele na vidljiv i prepoznatljiv način prezentirati aktualna dešavanja, promjene koje se uvode u rad Službe i prednosti za nezaposlene. YEP je razvio prepoznatljiv dizajn i funkcionalnost za službe, gdje je stranica podjeljena na dva dijela – za poslodavce i nezaposlene, koji funkcioniraju potpuno nezavisno.

Nova web stranica omogućava jednostavan pristup vijestima, oglasima, publikacijama, statističkim biltenima i ostalim relevantnim informacijama. Dizajn i funkcionalnosti web stranice su već provjereni i kvalitetni te ih koriste Federalni zavod za zapošljavanje, Zavod za zapošljavanje RS, Služba za zapošljavanje TK, Služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo, te sada i Županije Zapadnohercegovačke. 

 

PODIJELI