YEP Прича о успјеху: Ђурђина потрага за послом од Новог Града до Бањалуке

0
1206

Клуб за тражење посла је  једна од активних мјера која помаже младим незапосленим лицима да се што брже укључе на тржиште рада. Током програма Клуба учесници дефинишу своје циљеве, а потом пролазе све технике тражења посла, од писања молбе и биографије до припреме за разговор са послодавцем, а све са циљем што бржег запослења који одговара њиховим потребама и способностима.

Много младих се одлучује да потрагу за запослењем прошири и на друге градове, а једна од таквих је и Ђурђа Балабан, економски техничар.
“Мени је обука у Клубу пуно помогла и заиста сам била веома задовољна са радом Клуба. Прије свега научила сам како савладати трему и како се понашати на разговору за посао, односно као се правилно поставити”, наводи Ђурђа. 

Након Клуба одлучила сам послушати савјет водитељице и обратила сам се самоиницијативно многим послодавцима и изван Новог Града. Захваљујући тим активностима добила сам понуду од једне трговачке фирме да радим у њиховој пословној јединици у Бањој Луци, коју сам наравно прихватила”, казала је Ђурђа Балабан. 

http://www.zzzrs.net/index.php/vijest/pozitivna_prica_iz_kluba_za_trazenje_posla_novi_grad/ 

PODIJELI