YEP Inkubator poslovnih ideja – predstavljanje poslovnih prijedloga studenata Univerziteta u Sarajevu

0
223

Danas, 15.03.2019.godine, na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, organizovana je javna prezentacija preduzetničkih poduhvata razvijenih od strane studenata Univerziteta u Sarajevu u okviru YEP Inkubatora poslovnih ideja. Program podrške u razvoju poslovnih ideja provodili su stručnjaci Ekonomskog instituta Sarajevo i Ekonomskog fakulteta. Rezultat su poslovni planovi za 6 preduzetničkih poduhvata, koji su danas predstavljeni stručnoj komisiji. 

U stručnoj komisiji za ocjenu predstavljenih poslovnih prijedloga učesvovali su predstavnici Ekonomskog instituta Sarajevo, Ekonomskog fakulteta UNSA, JU služba za zapošljavanje Kantona Sarajevo i Projekta zapošljavanja mladih (YEP). 

Uspješnim kandidatima, čiji poslovni prijedozi budu ocijenjeni pozitivno, biće omogućena aplikacija za finansijsku podršku Projekta zapošljavanja mladih u pokretanju biznisa.

PODIJELI

Warning: A non-numeric value encountered in /home3/waftu40adoty/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 326