back to top

Kako znati vara li vas partner?

Događaju se čudne stvari? Počeli ste sumnjati u partnera? Saznajte više o tome kako znati vara li vas partner ili ne?

Najbolji način da saznate da vas partner vara jest da pročitate partnerove poruke, jer ako varaju, onda moraju razgovarati sa svojim ilegalnim partnerom. Ako imate pristup njihovom telefonu čak i nekoliko minuta, onda možete lako pročitati sve njihove razgovore. Međutim, nije uvijek moguće imati fizički pristup njihovom telefonu jer će varalica uvijek paziti na telefon i neće vam dopustiti da ga dodirnete.

Pa što možete učiniti, pitate se? Naravno, ali možete koristiti špijunski softver za čitanje poruka vašeg partnera, a da oni ne znaju. Pretpostavljam da znate da takve aplikacije nisu besplatne, ali postoji nekoliko koje nude besplatnu probnu verziju ili imaju besplatan plan kao npr. iKeyMonitor.

Ova besplatna špijunska aplikacija, jednom instalirana na telefon vašeg partnera, pratit će sve vaše tekstualne poruke i sinkronizirati ih s vašim čitačem. Na taj način možete besplatno provjeriti SMS poruke svog partnera. U osnovi, omogućuje vam besplatno čitanje SMS-a i praćenje lokacije. Međutim, ako želite čitati razgovore na društvenim mrežama iz aplikacija poput Facebooka, WhatsAppa itd., možda ćete se morati odlučiti za premium plan.

Osim korištenja aplikacije, možete koristiti i špijunske uređaje kao što su špijunska kamera i uređaji za prisluškivanje kako biste držali partnera na oku. Ovi su uređaji male veličine i dolaze prerušeni u olovke, USB punjače ili privjesak za ključeve. Ovaj uređaj možete jednostavno postaviti pored stvari vašeg partnera i snimiti njegove aktivnosti.

Štoviše, možete prisluškivati ​​partnerov automobil skrivenim GPS uređajem i pratiti njegovu lokaciju kako biste vidjeli sva mjesta koja posjećuju. Ako vaš partner ide negdje drugo nego što bi trebao biti, to je znak da vas možda vara.

kako znati vara li vas partner
Kako znati vara li vas partner u sljedeće znakove

Znakovi da možete pretpostaviti da vas partner vara

Kada osoba vara u vezi, počinje pokazivati ​​neke znakove, ako ste svjesni tih znakova, onda možete saznati vara li vaš partner besplatno bez ikakve aplikacije ili posebnih gadgeta. Neki od znakova na koje morate obratiti pažnju navedeni su u nastavku.

  1. Vaš partner odjednom počinje pokazivati ​​veliki interes za njihov izgled i počinje se lijepo odijevati svaki put kada izađe iz kuće.
  2. Osim što se lijepo odijeva, ako primijetite da je vaš partner “pokupio” novi hobi, to ukazuje na to da možda uči nove vještine kako bi impresionirao nekoga osim vas.
  3. Ako primijetite da vaš partner više ne pokazuje interes za vas ili da mu je dosadno s vama, možda će započeti vezu izvan braka kako bi im život ponovno učinio zanimljivim i uzbudljivijim.
  4. Partner koji vara ponekad počne pokazivati ​​više ljubavi prema svojoj ženi i daje im iznenađenja samo kako bi sakrio krivnju što ih vara. Ako je vaš partner odjednom postao ljubazniji prema vama nego prije, to bi mogao biti znak nevjere.
  5. Vaš partner je kritičniji prema vama i svađa se s vama bez razloga. Ovo je “pjesma” da im se više ne sviđaš i da se žele što prije riješiti veze.
  6. Kako biste saznali vara li vas partner ili ne, možete pokušati spomenuti riječi poput afere, nevjere i prijevare oko njih. Ako vas stvarno vara, počet će se ponašati vrlo obrambeno i može napustiti razgovor pod nekim izgovorom da izbjegne temu.
  7. Vaš partner više ne voli biti intiman s vama. Malo ili nimalo seksa između parova veliki je znak da između njih dvoje nije sve u redu. Ako vaš partner počne izbjegavati seks onda možda spava s nekim drugim.
  8. Partner ne prihvaća sve pozive pred vama. Ako primijetite da vaš partner izlazi iz sobe i izlazi da završi razgovor, to je znak da se možda bavi svojim novim ljubavnim interesom za koji ne želi da znate.
  9. Neki varalice pokazuju nisko samopoštovanje. Ako je vaš partner počeo pokazivati ​​nisko samopoštovanje, to može biti zato što je kriv što vas je varao, ali to ne može priznati.

Zaključak

Teško je uhvatiti prevaranta dok ga ne uhvatite na djelu ili ne nađete neki uvjerljivi dokaz protiv njih. Ako vas partner vara, mora pokazati znakove o kojima smo gore govorili. Ako ste u nedoumici, pokušajte pristupiti svom telefonu na nekoliko minuta kako biste mogli pročitati njihove poruke.

U slučaju da ne možete redovito pristupati njihovom telefonu, instalirajte špijunsku aplikaciju na njega jednom i tada više nikada ne morate dirati njihov telefon i možete daljinski čitati sav njihov razgovor na svom telefonu ili računalu. Ako je vaš telefon zaštićen lozinkom i ne možete instalirati aplikaciju na njega, možda ćete htjeti upotrijebiti špijunski uređaj za praćenje njihovih aktivnosti.

Znam da nije besplatna metoda, ali ovi špijunski uređaji su stvarno jeftini i lako možete pronaći dobar za manje od 50 eura.

Pročitajte i ovo

MOŽDA TE ZANIMA