Yep inkubatorYEP Прича о успјеху: Ђурђина потрага за послом од Новог Града до...

YEP Прича о успјеху: Ђурђина потрага за послом од Новог Града до Бањалуке

Клуб за тражење посла је  једна од активних мјера која помаже младим незапосленим лицима да се што брже укључе на тржиште рада. Током програма Клуба учесници дефинишу своје циљеве, а потом пролазе све технике тражења посла, од писања молбе и биографије до припреме за разговор са послодавцем, а све са циљем што бржег запослења који одговара њиховим потребама и способностима.

Много младих се одлучује да потрагу за запослењем прошири и на друге градове, а једна од таквих је и Ђурђа Балабан, економски техничар.
“Мени је обука у Клубу пуно помогла и заиста сам била веома задовољна са радом Клуба. Прије свега научила сам како савладати трему и како се понашати на разговору за посао, односно као се правилно поставити”, наводи Ђурђа. 

Након Клуба одлучила сам послушати савјет водитељице и обратила сам се самоиницијативно многим послодавцима и изван Новог Града. Захваљујући тим активностима добила сам понуду од једне трговачке фирме да радим у њиховој пословној јединици у Бањој Луци, коју сам наравно прихватила”, казала је Ђурђа Балабан. 

https://www.zzzrs.net/index.php/vijest/pozitivna_prica_iz_kluba_za_trazenje_posla_novi_grad/  ')}

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img