back to top

Egzotična jela po pristupačnoj cijeni

Poznavati i biti ljubitelj kulinarskih specijaliteta iz cijelog svijeta zahvalna je stvar. Tako si možete otvoriti širok izbor ukusnih jela za pripremiti i počastiti sebe ili najmilije, samo morate znati kako, gdje i što kupovati, i naravno kako kvalitetne sastojke iz omiljenih trgovina pripremiti na savršen način.

Poznavati i biti ljubitelj kulinarskih specijaliteta iz cijelog svijeta zahvalna je stvar. Tako si možete otvoriti širok izbor ukusnih jela za pripremiti i počastiti sebe ili najmilije, samo morate znati kako, gdje i što kupovati, i naravno kako kvalitetne sastojke iz omiljenih trgovina pripremiti na savršen način. Za najlagodniju kupovinu koristite Kaufino, na čijim stranicama ćete naći nove kataloge prepune ponude domaćih proizvoda i proizvoda iz svih krajeva svijeta, savršenih za pripremu vašeg omiljenog egzotičnog jela. Primjerice, novi Konzumov katalog dostupan na Kaufinu svakog tjedna nudi raznovrsne Konzum akcije, na proizvode kao što su Instant nudle, slatko kiseli umak, Tabasco umak, pšenične i kukuruzne tortilje, razne azijske i tropske začine poput kurkume, curryja, paprike i drugih. Osim ovih sastojaka koji su česti u stranim jelima, uz Konzum akciju na meso možete povoljno spremiti popularna mesna jela kao što su tortilja, kineska piletina, razna tajlandska začinjena jela, tika masala piletina i odrezak cordon bleu.

Okusi Meksika po cijenama iz susjedstva

Meksička krana iznimno je raširena i svjetski poznata, zbog svoje jedinstvenosti i korištenja raznih ukusnih i svježih sastojaka, kao i specifičnih začina i aroma. Uz razne akcije u Kaufino letcima kupite sve što trebate kako bi ste spremili ukusan meksički ručak ili užinu. Pronađite tortilje Zanuy na akciji u Decentiji, Hrusty tortilje u Konzumu, Poco Loco tortilje u Kauflandu i druge te spremite ukusno i jednostavno jelo s prilozima po vašem ukusu, koje će služiti kao odlična užina za vas ili članove vaše obitelji.

Arome Azije u vašoj kuhinji

Azijska kuhinja je iznimno raznovrsna, obuhvaćajući razne kuhinje i jela, poput kineske, korejske, tajlandske, indijske i mnogih drugih. Azija je kraljica začinjenog, ljutog i slatko-kiselog, tako da ako volite ove okuse spremanje azijskih specijaliteta po povoljnoj cijeni definitivno je za vas, a najlakše ćete pogodnosti koje tražite pronaći na Kaufinu, gdje vam na raspolaganju stoje najnoviji katalozi sa svim dostupnim akcijama i profili proizvoda gdje su akcije na njih na dohvat ruke.

Kralj slatko-kiselog: Ananas

Upravo slatko-kiseli okusi, česti u azijskim, ali i drugim kuhinjama diljem svijeta, lako nas očaravaju i intrigiraju, jer su nešto skroz drugačije od jela na koje smo tradicionalno naviknuti. U ovim jedinstvenim jelima, kojima prepoznatljiv okus daju razni egzotični umaci, često se koristi ananas, tropsko voće markantnog okusa i aromatske slatkoće, koje obogaćuje bilo koje jelo i savršeno paše uz razna azijska i druga jela. Osim slanih jela sa slatko-kiselom notom, ananas naravno savršeno paše i u slatka jela, ili kao njihov glavni sastojak. Torta od ananasa je također ukusna poslastica, koja se brzo i jednostavno sprema, lagana je i osvježavajuća. Ananas tortu je moguće napraviti na više načina, ali ananas možda ipak najbolje paše uz sir, tako da ga dodajte u svoje torte od sira za lagodno voćno osvježenje.

MOŽDA TE ZANIMA