back to top

Poslovni Horoskop Za 2021 Godinu

Godišnji Poslovni Horoskop Za 2021 vam otkriva dio sudbine u narednoj godini. Poslovni Horoskop Za 2021 će biti nekom brat a nekom rat!

Vaš posao i zvezde! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu kada je vaš posao u pitanju.

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju u poslu i karijeri i šta vam savetuju za 2021. godinu. Kako zvezde opisuju vaš posao ove godine i šta je to šta je najbitnije kod vas kada je karijera i posao u pitanju…

Poslovni Horoskop OVAN 2021(21.3.- 20.4.) ARIES

Ovan otvoreno stavlja do znanja koliko je karijera važna za njega i nezadrživo napreduje ka vrhu. Obožava da se takmiči, pa su otežavajuće okolnosti na putu ka uspehu, samo podstrek za Ovnove. Iako poštuje autoritete i hijerarhiju, često ne bira sredstva kako bi stigao do cilja. Smatra da niko ne ume tako dobro da ga pohvali kao on samog sebe.

Sposoban je i obdaren za bavljenje hirurgijom, sportom i vojnim zanimanjima, tehnikom, a odlični su inženjeri i arhitekte. Imaju smisla za glumu, i puni su humora. Svuda gde se traži akcija, oni postižu uspeh.

U poslu je Ovan toliko požrtvovan da se javlja napetost, koja zahteva odmor i koncentraciju. Ne odbija da primi odgovorne poslove, a sve uredno i pedantno izvršava. Pošto je obdaren za organizaciju, lako će obaviti i hitne i teške poslove.

Ove 2021. godine vaš profesionalni život čeka veliki napredak i to zahvaljujući planetarnim uticajima na ovu oblast vašeg života. Glavne promene su na vašem putu i treba da se prilagodite tome.

poslovni horoskop za 2021
Poslovni Horoskop Za 2021

Poslovni Horoskop BIK 2021(22.4.- 21.5) TAURUS

Bik sve radi natenane, deluje da nikud ne žuri, ali sve što započne – završi. Podredjene hvata na šarm, a nadredjene teško podnosi, mada to ne pokazuje. Često se bavi mutnim poslovima, ali ume da pliva i u takvim vodama. Kad osvoji željenu poziciju, teško da će ga neko odatle skinuti. Rodjen za trgovinu i poslove sa strancima, a često ima dvostruke ili tajne prihode.

Uspešni su kao organizatori privrede, poslovni ljudi naročito u građevinarstvu, ugostiteljstvu, na finansijskim poslovima, ali ih ima i među prekupcima i nosačima, hemičarima i lekarima.

Od umetnosti, bave se operskim pevanjem i slikanjem. Dobri su na svim poslovima gde se traži strpljiv i staložen rad. Uspešni su u trgovini nekretninama.

Odlično planiraju i drže se utvrđenih obrazaca. Ne vole nikakve promene u propisima i metodama rada. Ali, dešava im se da izvestan period života provedu bez posla, jer nose sa sobom veliku flegmatičnost, depresivnost i bezvoljnost, pa i lenjost.

Ova 2021. godina biti sasvim prosečna kada su u pitanju dešavanja oko vaše karijere. Neće biti ni velikih uspeha, ali ni većih neuspeha

Godišnji Poslovni Horoskop Za 2021 BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

On je rodjen da radi više poslova istovremeno, jer voli raznovrsnost. Nijedan posao nije ispod njegovog nivoa, ako može brzo ili tajno da dodje do novca. ‘Šuruje’ sa saradnicima, posebno suprotnog pola, pa prenosi informacije šefovima koji ga zato često ostavljaju na miru i kada zabrlja. Leže mu poslovi u kojima može stalno da bude u pokretu i uvek na izvoru informacija.

Najčešće su advokati, profesori, književnici i rade u svom profesijama za koje je potrebna rečitost, ali često se bave i sa više zanimanja u isto vreme. Takođe su često u novinarstvu i diplomatiji, trgovini i posredništvu.

Bave se takođe i matematikom, saobraćajem, raznim detektivskim i agentskim poslovima, trgovački su putnici, al inajčešće se bave poslovima koji ne zahtevaju veće umne napore: hotelijeri, knjižari, kelneri i slično. Žene rođene u ovom znaku dobre su vezilje i modiskinje.

Tokom 2021. godine neće biti većih planetarnih efekata koji bi uticali na vašu karijeru i profesilonalni život. Otuda bi vaša profesionalna situacija trebala biti prilično stabilna i bez nekih posebnih događaja.

Nastavićete nepromenjeno na svom položaju kao i do sada i ne bi trebalo da bude razloga za bilo kakvu brigu. Neki stresovi iz prošle godine koji su se nagomilali na vašem poslovnom području sada jenjavaju

godišnji poslovni horoskop za 2021
Godišnji Poslovni Horoskop Za 2021

Poslovni Horoskop RAK 2021(22.6. – 22.7.) CANCER

Rak je rodjen za privatni biznis, pogotovo ugostiteljstvo, ali odlično se snalazi i u bilo kom vidu trgovine. Na poslu, privlači simpatije suprotnog pola, pa lako osvaja poene i kod kolega i kod šefova. Teško ga je nadmudriti, ako se zainati da bude po njegovom; zna da ubaci ‘crv sumnje’ medju saradnike, pa da onda iz prikrajka posmatra kako ko reaguje.

Rakovi nisu za javne poslove. Našli bi sebe kao medicinske sestre, vaspitačice, umetnici – posebno u oblasti muzike i slikarstva, arhitekture. Ipak, za njih posao nije najvažnija stvar na svetu. na prvom mestu im je porodica i tu traže svoju satisfakciju.

Rakovima se ove 2021. godine osigurava profesionalni uspeh. Sveukupni prosperitet je na vašem putu, a u vašoj karijeri osećate potrebnu stabilnost

Poslovni Horoskop LAV 2021(23.7.- 22.8.) LEO Godišnji Poslovni Horoskop Za 2021

Lav sa lakoćom organizuje sebe i svoje obaveze, baš kao i saradnike kojima njegov način ophodjenja, u suštini, imponuje. Lav vlada poslom tako prirodno, da su podredjeni najčešće polaskani kad im ukaže poverenje.

Lav ćutke uči i ‘krade zanat’, sve dok ne dosegne položaj koji želi, a onda sve oko sebe iznenadi kad ‘uskoči u glavnu rolu’. Muškarac Lav je kao radnik veoma uporan, a kao šef – velikodušan.

Rođeni u znaku Lava su obično neki rukovodioci, direktori, šefovi, organizatori sektora, lekari, glumci, vajari, kao i dobri trgovci, kuvari i lovci. U svim ovim zanimanjima oni su na rukovodećim mestima, pa i kada stručno nisu najjači.

Za 2021. godinu planete će biti povoljno postavljene za Lavove tako da mogu da preduzmu velike inicijative u svojoj karijeri. Mogli biste da se dodatno organizujete i da obavljate svoje dužnosti efikasnije nego što ste ranije činili, ali držite se svog područja poslovanja i nemojte lutati okolo po tom pitanju.

Poslovni Horoskop VAGA 2021(23.9. – 22.10.) LIBRA Godišnji Poslovni Horoskop Za 2021

Vaga je neodoljiva vrdalama, pa sa urodjenom ležernošću rešava probleme u hodu, uglavnom koristeći brojne veze i protekcije.

Sve dok se ne dokopa željene pozicije u poslu, podnosiće čak i nepravdu na radnom mestu, ali će zato kao šef ispoljiti svoju despotsku crtu. Rado prenosi tračeve nadredjenima koji ga zato ostavljaju na miru, a kad zagusti – pobegne na bolovanje.

Ona je obično u onim delatnostima gde je potreban kontakt sa publikom: trgovac, advokat, sudija, dirigent ili muzičar, lekar, bolničar, stjuart, sekretar.

Planeta Jupiter ove godine predsedava vašom karijerom, što može dovesti do neke nezgodne odluke kada je posao u pitanju.

godišnji poslovni horoskop za 2021
Godišnji Poslovni Horoskop Za 2021

Poslovni Horoskop ŠKORPIJA 2021(23.10.- 22.11.) SCORPIO

Majstor svakog posla kojeg se dohvati, muškarac Škorpija ne priznaje poraz: hladnokrvan kad se svi uspaniče, a prodoran i nesalomiv kada drugi uzmiču pred problemima.

On uvek vlada situacijom, jer njegova moć je u – (samo)kontroli. Kao radnik vredan, pouzdan i izuzetno lojalan (i na svoju štetu), a kao šefu nema mu premca. Leže mu poslovi u vezi sa finansijama, osiguranjem, špedicijom, vojskom i policijom.

Zanimanje Škorpije je skopčano sa hrabrošću i izlaganjem riziku, re su dobre vojskovođe, hirurzi, pomorski oficiri, policajci, a često se bave i običnim zanimanjima. Među njima se nađu i revolucionari, misionari, askete, govornici, glumci, ali i hemičari i druga viša zanimanja. Odgovaraju joj i: tajni agent, pisac kriminalističkih preiča i istraživač morskih dubina.

U ovoj 2021. godini bićete najproduktivniji na poslu ako radite sami. Ako je ikako moguće, pronađite prostor gde možete biti izolovani i gde vam niko neće smetati

Poslovni Horoskop Za 2021 Godinu

Godišnji Poslovni Horoskop Za 2021 STRELAC 2021(23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Strelci su u životu uspešni karijeristi, ali isto tako i neustrašivi avanturisti. Svaki posao koji podrazumeva putovanja i neprestani kontakt sa osobama koje dolaze iz najrazličitijih sredina, odgovara muškarcu Strelcu.

Saradnici cene njegovo samopouzdanje, sposobnosti i poznanstva sa osobama na položaju zahvaljujući kojima završava većinu poslova. Uvek se ulaguje višima od sebe, a kao šef zna da bude pristrasan.

Njihova zanimanja su: naučnik, diplomata, pravnik, inženjer, bankar, muzičar, rad u spoljnoj trgovini, medicini, hemiji, sportu, verskim i humanitarnim ustanovama.
Ove 2021. godine verovatno ćete imati više potrebu da radite sa drugima, a u tom slučaju budite samouvereni u vašem poslu …

Godišnji Poslovni Horoskop Za 2021 JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Iako nadaren, vredan i kreativan, on će dugo čekati na svojih pet minuta na poslu. Nesebično širi znanje, rado pomaže kolegama i saradnicima i ne razmišljajući hoće li mu neko od njih uopšte uzvratiti na pravi način.

Kao šef stremi najvišem položaju u svom zvanju, a leže mu poslovi u vezi sa politikom, predavaštvom i medijima.

Zanimanja Jarčeva su iz oblasti rudarstva, građevinarstva, poljoprivrede. Rade kao inženjeri ili astronomi, političari, bankari, diplomate, dramski umetnici i glumci uopšte.

Bave se i egzaktnim prirodnim naukama, a trguju obično nekretninama.
Planeta Mars u 2021. godini prolazi kroz nekoliko znakova, ali provešće priličnu količinu vremena u znaku Jarcu, oko tri meseca.

godišnji poslovni horoskop za 2021
Godišnji Poslovni Horoskop Za 2021

Poslovni Horoskop Za 2021 VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vodolija je veliki plivač u svim vodama, ona obožava da šokira okolinu sposobnošću da se bavi poslovima koji nemaju baš mnogo veze jedan s drugim.

Ali, u tome i jeste čar kojom ona sebi ubrizgava adrenalinske doze entuzijazma, tako da može da nadmaši potencijalnog konkurenta. Kao podredjena voli posao u kojem ima punu slobodu kretanja, a kao šef, punu slobodu odlučivanja.

Obdareni su za pronalazaštvo, naročito u oblasti tehnike: avijacija, atomistika, elektrotehnika, radio, rakete. Bave se i kosmologijom, svim prirodnim naukama, umetnošću, a posebno pozorištem i kniževnošću, kao i socijalnim pitanjima.

U 2021. godini Jupiter će da vam pomogne u poboljšanju vaših međuljudskih odnosa na poslu gde treba da pokušate da se usredsredite na timski rad i na drugi način rada sa drugim ljudima

Poslovni Horoskop Za 2021 RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

On je ‘prava ajkula’ na poslu, pa sa nepogrešivom intuicijom oseća svaki naredni korak svog konkurenta. Prema saradnicima je vrlo prilagodljiv, a kao radnik izuzetno vešt i sposoban da prepozna šta donosi zaradu u poslu.

Kao šef ume da se ulaguje saradnicima, pa sve od njih dobija, a kao podredjen sve uredno ‘otkucava’ – šefu, pa za njega nema zime.

Najčešća zanimanja Riba su: slikar, ribar, muzičar, arhitekt, ručni radovi, sva zanimanja koja traže preciznost i predan rad, ali i poslovi koji podrazumevaju požrtvovanje. Ove 2021. godine planeta Jupiter će imati pozitivne efekte na vaš poslovni život.

poslovni horoskop za 2021 godinu
Poslovni Horoskop Za 2021

MOŽDA TE ZANIMA