Generalno6 nagrada za 6 najsretnijih Addiko Bank klijenata

6 nagrada za 6 najsretnijih Addiko Bank klijenata

-

Uštedite i vrijeme i novac i svaki mjesec osvojite vrijedne nagrade uz Addiko Bank Mobile.

Nakon još jednog mjeseca trajanja Addiko Mobile nagradne igre, izvučeni su dobitnici i desetog kruga, biznis portal za mlade yep.ba

Novi i postojeći klijenti Addiko banaka u Bosni i Hercegovini, mogu okušati svoju sreću sve do 31.12.2020. godine, a jedini uslov je da najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva – Addiko Mobile.

Addiko redovno nagrađuje

Svaki mjesec 6 najsretnijih klijenata osvojit će telefone Samsung A50, bežične slušalice JBL ili prenosne punjače Powerbank Acme.

6 nagrada za 6 najsretnijih addiko bank klijenata
6 nagrada za 6 najsretnijih Addiko Bank klijenata 3

U desetom nagradnom izvlačenju, najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Indira Buza iz Zenice i Dragan Stanković iz Prijedora, klijentu Poslovncice Novi Grad.

Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka nagradile su još po dva klijenta koji su dobili bežične slušalice i prijenosni punjač za telefon, a ove nagrade otišle su u ruke klijentima Addiko poslovnica iz Viteza, Prnjavora, Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

6 nagrada za 6 najsretnijih addiko bank klijenata
6 nagrada za 6 najsretnijih Addiko Bank klijenata 4

Korištenjem usluge Addiko mobilnog bankarstva klijenti jednostavnije i lakše obavljaju plaćanja, ali i štede i vrijeme i novac, budući da su plaćanja putem aplikacije brža, jednostavnija i duplo povoljnija, u odnosu na ona realizovana na šalteru banke.

Do sada je ukupno 60 klijenata Addiko banaka u BiH osvojilo ove vrijedne nagrade, a do kraja godine bit će nagrađeno još 18 sretnih dobitnika.

Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima.

Više informacija o Addiko banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Sarajevo i Addiko Banja Luka.

Click Here To Join Native Media

MOŽE VAS ZANIMATI