Najboljih 6 novih igrica za djecu

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

TNT Kids TV donosi vam spisak igrica koje će oduševiti vaše dijete, a koje možete igrati na našoj platformi POTPUNO BESPLATNO!

TNT Kids TV donosi vam spisak najboljih 6 novih igrica za djecu, a koje možete igrati na našoj platformi POTPUNO BESPLATNO! Riječ je o šest igrica za djecu koje razvijaju dječiju motoriku, kreativnost, te stvaralaštvo.

Traffic Run

Kontrolirajte promet i pomozite automobilima da prođu bez naleta. Rezultat je dobar kada automobil prolazi sigurno. Dodirnite / kliknite automobil da biste ga zaustavili. Dodirnite / kliknite ponovo za početak.

 Igrajte igricu Traffic Run na TNT Kids TV.

2048

Pridružite se brojevima i dođite do pločice 2048! Ovo je igrica za djecu koja će pomoći razvijanje njihove logike i pamćenja.

Koristite tipke sa strelicama za pomicanje pločica. Kada se dodirnu dvije pločice s istim brojem, one će se spojiti u jednu! Igrajte igricu 2048 na TNT Kids TV.

Igrica za djecu Minecraft Helicopter Adventure

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
Minecraft Helicopter Adventure zabavna je internetska igra pogodna za sve uzraste.
 
Ovaj put trebate našeg lovleyja Stevea voditi helikopterom do mjesta za slijetanje. Napravite savršenu stazu i izbjegavajte prepreke na putu. 

Na nekim razinama trebate odabrati ključ da biste pojasnili područje slijetanja. Zabavite se i vratite se po još besplatnih igara.

Igrajte Minecraft Helicopter Adventure na TNT Kids TV.

Void City

Void City je rekreativna natjecateljska igra u kojoj igrač proždirući grad stvara prazninu. WASD ili prijeđite prstom da biste kontrolirali prazninu.

Igricu Void City igrajte besplatno!

Najboljih 6 novih igrica za djecu
Void City je zabavna igrica

Bubble Planets

Bubble Planets zabavna je pucačka igra s mjehurićima s jedinstvenom temom. Spojite mjehuriće koji izgledaju poput planeta i postizite najvišu ocjenu.

Igrajte Bubble Planets za beskrajnu zabavu!

Tko želi biti milijunaš

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Svi žele biti milijunaši, ali u igri Milijunaš. Najbolji kviz, pruža vam se prilika. 15 pitanja svakom od njih s 4 odgovora. Tačni odgovori – put do bogatstva. Testirajte svoje znanje i svoje živce na testu.

Napokon, igrajte igricu za djecu Milijunaš!

Prijavite se na naše Newsletter ako želite pratiti ovakve članke. Hvala!

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -
- Oglašavanje -