Kako koristiti Skype

-

U ovom tekstu naučit ćete kako koristiti Skype i upoznat ćete se s osnovnim značajkama koje ovaj program nudi. Pozivi putem Skype-a su besplatni.

Evo svih mogućnosti koje pruža Skype:

Osnovna usluga koja je besplatna je Skype-to-Skype poziv. U bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu na zemlji. Kupite slušalice s mikrofonom za jasniji zvuk. Preuzmite Skype instalaciju.

kako koristiti skype

Započnite komunikaciju

Dodajte prijatelje koji koriste Skype pomoću funkcije pretraživanja jednostavne za upotrebu. Tada ćete moći nazvati besplatno. Poruke također možete razmjenjivati ​​putem sistema za ćaskanje koji Skype također podržava.

Dodajte ljude koji ne koriste Skype. Ne ograničavajte se na prijatelje i porodicu koji su njegovi korisnici. Pozivi na brojeve koji nisu Skype mogući su i pomoću opcije SkypeOut, ali ti se pozivi naplaćuju po nižoj tarifi.

kako koristiti skype

Ako koristite Microsoft Outlook, Outlook Express, Gmail, Hotmail ili Yahoo poštu, tada će vam biti lakše uvesti kontakte u Skype. Ako još nisu počeli koristiti ovaj program, možete im poslati pozivnicu da ga preuzmu besplatno i početi ga koristiti.

Da biste nazvali kontakt, kliknite desni klik miša i odaberite Start Call options. Odaberite kontakt i pritisnite veliko zeleno dugme na dnu zaslona.

Ostale opcije: besplatni video pozivi, razmjena trenutnih poruka, slanje teksta i pozivi putem mobilnih telefona naplaćuju se.

Kupite mali Skype kredit. Na taj ćete način moći koristiti Skype opcije plaćanja uz naplatu, poput govorne pošte i razmjene tekstualnih poruka, štedeći novac na pozivima. Koristite ovo ako kontaktirate ljude iz cijelog svijeta kako biste kupili svoj mrežni broj tako da vas mogu kontaktirati ljudi iz različitih dijelova svijeta po nižoj cijeni; za slanje tekstualnih poruka po nižoj cijeni; ili da prilagodite svoj Skype.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Mirko
Mirkohttps://tnt.ba
Mirko je autor mnogih članaka na yep.ba portalu za mlade. Iskusni je "digitalni" poduzetnik pa njegove savjete vrijedi pročitati

MOŽDA TE ZANIMA