back to top

Kako zaraditi 10 eura dnevno

Da li je moguće i ako da kako zaraditi 10 eura dnevno uz obavljanje jednostavnih poslova van radnog vremena bilo kada i bilo gdje?

Dnevna zarada od 10 eura je naravno moguća uz obavljanje jednostavnih poslova. Prije nego što počnemo sa savjetima za zaradu važno je da budete spremni da ova vrsta online poslova ne obećava mnogo napredovanja.

Brzi i jednostavni poslovi uz minimalnu zaradu kreirani su da možete zaraditi džeparac kao student ili da više uštedite ukoliko imate posao za stalno.

Online poslovi od kuće omogućavaju svima iste prilike za zaradu, naročito kada je u pitanju jednostavan posao poput ispunjavanja anketa ili upitnika.

Uz koje poslove možete zaraditi 10 eura dnevno?

Popunjavanje anketa

Prvo ćemo početi sa popularnijim izborom za jednostavnu online zaradu – popunjavanje anketa i upitnika.

Brojne kompanije plaćaju za mišljenje potrošača kako bi poboljšale svoje proizvode ili usluge. Iako pojedinačne ankete možda ne nude velike iznose, redovitim ispunjavanjem anketa možete postići ciljanu dnevnu zaradu.

Na svim tim web stranicama ne samo da ćete zaraditi nešto dodatnog novca, već ćete i biti nagrađeni poklon bonovima, nagradnim igrama, besplatnim proizvodima itd.

Na web stranicama poput Swagbucks, OneOpinion, Pinecone Research možet se besplatno registrirati i zaraditi manju količinu novca.

Ukoliko neka od stranica traži od vas uplatu onda je riječ o prevari. Stoga budite pažljivi prilikom traženja laganih online poslova od kojih možete zaraditi dodatan novac.

Osim popunjavanja anketa, moguća je i online zarada gledanjem reklama.

kako zaraditi 10 eura dnevno
Da li je moguće i ako da kako zaraditi 10 eura dnevno?

Radite kao virtualni asistent

Ako imate odlične vještine uredskog posla i volite raditi s ljudima, možda bi bila dobra ideja raditi kao virtualni asistent, što može lako donijeti dodatnih 10 eura dnevno sa samo sat vremena rada.

Ova vrsta posla uključuje slanje e-pošte, zakazivanje sastanaka i odgovaranje na telefonske pozive, sve to štedi vrijeme drugim profesionalcima. Najbolji dio je što to možete raditi iz udobnosti vlastitog doma. A ako dobro obavljate posao, tvrtka bi vas mogla zaposliti za više sati.

Još jedna prednost je što kada radite kao virtualni asistent, dolazite u kontakt sa svim vrstama profesionalaca, od kojih vam neki mogu ponuditi stalnu ili unosniju poziciju.

Možda započnete kao virtualni uredski asistent i uspostavite razgovor s nekim dok zakazujete sastanak. Ako se slažete, mogu vas dodati na LinkedIn profil ili čak zaposliti. Ova vrsta povezivanja jedan je od najbržih načina za napredovanje u karijeri.

Za pronalaženje poslova, Fancy Hands, WoodBows i Magic su neke od vodećih platformi za virtualne asistente koje valja provjeriti.

Posao u korisničkoj podršci

Tvrtke su uvijek u potrazi za ljubaznim i angažiranim profesionalcima koji mogu pomoći kupcima. Često su ti poslovi fleksibilni i možete ih obavljati honorarno, prema vlastitom rasporedu.

Poslovi u korisničkoj podršci mogu biti zabavni jer razgovarate s ljudima iz svih slojeva života i pomažete im naručiti proizvode i rješavati probleme. Međutim, zahtijeva i puno strpljenja.

We Work Remotely, Remote.Co i Working Solutions su web stranice koje povezuju agente korisničke podrške s tvrtkama koje zapošljavaju.

kako zaraditi 10 eura dnevno
Jedan od popularnih izbora je posao u korisničkoj podršci.

Sudjelujte u istraživačkim studijama

Još jedan način za zaradu je početi sudjelovati u lokalnim plaćenim istraživačkim projektima.

Na primjer, možete zaraditi novac sudjelovanjem u programu za prestanak pušenja ili sudjelovanjem u studiji o apneji u snu.

Ako preferirate ostati kod kuće, provjerite User Testing, online platformu na kojoj možete biti plaćeni za dijeljenje vaših mišljenja o vodećim brendovima.

Vjerojatno nećete moći zaraditi 10 eura svaki dan na ovaj način, jer ne postoje uvijek dostupne studije koje se provode. No, dobra je ideja proširiti spektar i izložiti se tako da možete iskoristiti prilike kada se pojave.

Savjeti koji će vam pomoći sa dnevnom zaradom od 10 eura

Započinjanje online zarade koja bi mogla dosegnuti 10 ili čak 20 eura dnevno može se činiti kao izazovan poduhvat, posebice ako ste na početku svog digitalnog poslovnog putovanja.

Međutim, uz prave strategije i malo upornosti, postizanje takvog dnevnog prihoda postaje itekako moguće. Evo nekoliko savjeta kako započeti s online zaradom.

Prvi korak u ostvarivanju online prihoda je identifikacija vlastitih vještina i interesa. Razmislite o tome što volite raditi i u čemu ste dobri. Možda uživate u pisanju, grafičkom dizajnu, programiranju ili podučavanju. Svaka od ovih vještina može biti monetizirana na internetu.

Na primjer, ako ste strastveni pisac, možete početi pisati i prodavati e-knjige ili raditi kao freelance pisac za različite klijente.

Drugo, istražite tržište i identificirajte potražnju za svojim vještinama. Posjetite online platforme za freelancere poput Upworka, Freelancera ili Fiverra kako biste vidjeli koje se vještine najviše traže.

kako zaraditi 10 eura dnevno
Saznajte kako zaraditi 10 eura dnevno!

Također, razmislite o sudjelovanju u online anketama ili testiranju web stranica i aplikacija, što može biti dobar početak za stvaranje početnog prihoda.

Treće, postavite si realne ciljeve i izgradite online prisutnost. To može uključivati stvaranje profesionalnog profila na LinkedInu, izradu portfolija ili pokretanje osobnog bloga ili web stranice.

Vaša online prisutnost ne samo da će vam pomoći privući klijente, već će i pružiti platformu na kojoj možete pokazati svoje vještine i radove.

Četvrto, ne bojte se mreženja i izgradnje kontakata. Povezivanje s drugim profesionalcima u vašem polju može otvoriti vrata novim prilikama.

Aktivno sudjelujte u online zajednicama i forumima povezanima s vašom nišom. Osim toga, koristite društvene mreže za promociju svojih usluga ili proizvoda.

Peti savjet je učenje i prilagodba. Digitalni svijet se neprestano mijenja, stoga je važno biti u toku s novim trendovima i tehnologijama.

Ulaganje vremena u učenje novih vještina ili poboljšanje postojećih može znatno povećati vaše šanse za uspjeh. Postoje brojni besplatni i plaćeni online tečajevi koji vam mogu pomoći u tome.

Šesti, budite strpljivi i uporni. Izgradnja stabilnog online prihoda ne događa se preko noći. Može potrajati neko vrijeme prije nego što počnete zarađivati željeni iznos. Važno je ne odustajati na prvim preprekama i nastaviti raditi na postizanju svojih ciljeva.

Na kraju, razmislite o diversifikaciji svojih izvora prihoda. Ne oslanjajte se samo na jedan način zarade.

kako zaraditi 10 eura dnevno
Uz koje poslove možete zaraditi 10 eura dnevno?

Istražite različite mogućnosti, poput affiliate marketinga, prodaje fotografija, online tutorstva ili vođenja vlastitog YouTube kanala. Diversifikacija može pomoći u stabilizaciji vaših prihoda i smanjenju rizika.

Započinjanje s online zaradom od 10 ili 20 eura dnevno zahtijeva predanost, trud i kreativnost. Slijedeći ove savjete i redovito radeći na poboljš anju svojih vještina, možete postaviti čvrste temelje za uspješan online posao.

Napominjemo, da većina freelance ili drugih online poslova koji ne zahtjevaju previše vašeg vremena neće ponuditi preveliko napredovanje. Ovo osim što vam može pomoći da zaradite dodatni novac, može biti i prekretnica za vaš početak u freelance svijetu.

Stoga, možete već danas kreirati profil na nekoj freelance platformi i ažurirati profil na LinkedInu i započeti proces umrežavanja kojeg smo spominjali na početku teksta.

Jer i u online svijetu poznanstva, dobre preporuke bazirane na vašem trudu i znanju, imaju veliki značaj.

Pročitajte još zanimljivih članaka:

MOŽDA TE ZANIMA