Kanalice za odvodnju Hauraton za jake oborine

Sistem odvodnje je veoma bitan, bez obzira da li govorimo o sistemu odvodnje oko kuće ili u industrijskoj zoni on je jednako bitan.

Prilikom ove instalacije potrebno je da se okrenete prema povjerljivim proizvođačima, a Hauraton je jedna od njih. Naime kanalice za odvodnju Hauraton su izuzetan spoj dugogodišnjeg iskustva i primjene najsavremenije tehnologije.

Hauraton gotovo 60 godina radi na tome da svojim korisnicima osigura najbolji mogući način odvodnje vode na bilo kojem mjestu.

Imaju širok raspon modela koji su namijenjeni za različite uslove, te u Hauraton – u možete pronaći kanalice za odvodnju koje se koriste i postavljaju na mjesta s visokim naponom, ali i također ekološki prihvatljive kanalice koje se idealno stapaju s prirodom.

Glavni adut u čemu je Hauraton poznat je preciznost prema kojoj prave svaku kanalicu po mjeri svojih kupaca. Paze i na najmanji detalj, te su zbog toga vrsni stručnjaci u polju pročišćavanja kišnica i infiltracije, ali su i pouzdan partner u svim aspektima građevinarstva.

Kanalice za odvodnju Hauraton dijeli u četiri glavne kategorija, a to su:

•             Niskogradnja

•             Okoliš

•             Aqua

•             Sport

Raznovrsna ponuda

Kanalice za odvodnju Hauraton iz kategorije niskogradnja su odlične kada je riječ o industrijskim područjima koja su pod visokim naporom. Zajedno sa kanalicom Hauraton će osigurati i beton ojačan vlaknima, te će ova kanalica predstavljati stabilno rješenje problema odvodnje u ovim mjestima.

Kategorija okoliš odnosi se za sve one kanalice koje su pogodne za vrt i generalno uređenje okoliša. Cijeli set kreiran je od materijala koji su dobri za prirodu i pokušavaju da na što bolji način štite prirodu.

Ako su vaš problem oborinske vode i infiltracija onda je kategorija aqua mjesto za vas. U ovoj kategoriji Hauratonove ponude možete pronaći sve što vam treba da riješite problem oborinskih voda. Sistemi su kreirani tako da što bolje koriste prostor i da uz pomoć moderne pametne tehnologije stvari izgledaju jednostavno i efikasno.

Sport kategorija je mjesto u kojem možete naći sve sisteme odvodnje koji se postavljaju na sportske stadione. Sve ove kanalice su dizajnirane prema zahtjevima sportskih objekata i kreirane su od recikliranih materijala. Prate i poštuju sve međunarodne standarde i postavljene su tako da budu što dalje od sportaša kako ne bi došlo do nepotrebnih ozljeda.

kanalice za odvodnju
Kanalice za odvodnju Hauraton za jake oborine

Dizajn i tehnologija iza kanalica

Da bi demonstrirali kvalitetu Hauraton kanalica opisat ćemo vam par kanalica iz kategorije okoliš.

Recyfixpro je jedna od najpopularnijih kanalica koju Hauraton može ponuditi, a idealna je za vrtove zato što je kreirana od plastike. Bez obzira na uslove i količinu vode koju mora procesuirati ova kanalica ona neće biti pod utjecajem korozije ili bilo kojih drugih oštećenja.

Dachfix je model koji je specifično namijenjen za fasadnu odvodnju.

S ovom kanalicom problem odvodnje s ravnih krovova će postati prošlost. Kanalica je u potpunosti kreirana od metala i u potpunosti je zaštićena od bilo kojih napada korozije. Ova kanalica će štiti vaš krov i vašu fasadu od stajaće vode ili vode pod pritiskom.

Međutim jedne od najboljih kanalica za odvodnju iz grupe okoliš su sigurno travne rešetke Recyfix Green. One su idealne za prirodnu infiltraciju oborinskih voda, a postavljaju se na parkinzima s periodičnim saobraćajem, izložbama na otvorenom, parking mjestima za automobile na , pješačkim stazama, hotelskim kompleksima i mogu služiti kao ojačanje za nasipe i obale rijeka.

Recyfix Green su rešetke koje možete koristiti samo kao rešetke za odvodnju vode, ali ako na njih instalirate par elemenata i ako ih prekrijete travom one postaju prirodan način infiltracije oborinske vode.

Zbog raznih načina primjene Hauraton je postao ono što jeste, a to je vodeća kompanija kada je riječ o problemima odvodnje vode i infiltracije vode.

Još zanimljivih tekstova čitajte u nastavku. Dovoljno je samo da scrolate ispod i otvaraju vam se nove poslovne teme i ideje.

kanalice za odvodnju hauraton za jake oborine
http://poslovne.com

MOŽDA TE ZANIMA