back to top

Provod u Beogradu, Splav Cotier za nezaboravnu noć

Splav Cotier idealno mjesto za noćni provod, uz uživo muziku i prelijepe djevojke

Zadnjih nekoliko godina uvjerili smo se da je Beograd najpopularnija balkanska destinacija kada je noćni život u pitanju.

„Grad grijeha“, kako ga mnogi nazivaju, ne zaostaje u odnosu na druge europske metropole po pitanju mjesta za izlazak, od klubova, striptiz barova, boemskih kafana do splavova.

Bilo da ste ljubitelj domaće muzike, ili strane, Beograd Vam može pružiti zaista nezaboravan provod, jer u svojoj ponudi ima brojne lokale s najrazličitijim muzičkim žanrovima.

Ukoliko planirate uskoro posjetiti Beograd, ovom prilikom uz pomoć s portala beogradnocu.com predstavljamo jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu Splav Cotier.

provod u beogradu, splav cotier za nezaboravnu noć
Vrhunski provod u Splavu Cotier

Uz rezervacije do najluđeg provoda

Ako želite brzu i sigurnu rezervaciju probajte sa rezervacijama koje nudi sajt Beograd Noću, inače najpopularniji sajt za noćni provod i turizam u Beogradu i Srbiji, jer uz njihovu pomoć do najboljeg splava u Beogradu vas deli samo nekoliko klikova, ili jedan poziv telefonom!

Rezervacije možete izvršiti putem korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na sajtu beogradnocu.com ili putem aplikacije.

Vrhunski provod među Beograđanima

Za turiste koji posećuju prijestonicu Srbije, splavovi su svakako nezaobilazna mjesta. Baš zbog dobrog provoda veliki broj turista dolaze u Beograd upravo u želji da se dobro provedu i iskuse noćni život koji nude beogradski splavovi.

splav cotier
Splav Cotier nudi vrhunsku muziku uživo sa najvećim regionalnim zvijezdama

Splav Cotier idealno mjesto za noćni provod

Splav Cotier nalazi se na ušću reke Save u Dunav, sa izvanrednim pogledom na simbol Beograda Kalemegdan.

Ono što izdvaja Splav Cotier jesu nastupi najvećih domaćih zvijezda regionalne scene, programom koji će prethoditi svakom nastupu, kuhinjom iza koje stoji jedan od najpoznatiojih kuhara današnjice i ambijentom koji odiše luksuzom.

Splav Cotier je restoran nastao kao odgovor na dugogodišnje iskustvo njegovog tima u ugostiteljstvu i noćnom beogradskom životu.

Od četvrtka do subote vas očekuje bogat muzički program, profesionalno osoblje restorana i kuhinja koja će probuditi sva vaša čula. Karta pića bogata različitim domaćim i stranim vinima, žestinom najpoznatijih proizvođača alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Beograd je prijestonica dobrog provoda, atmosfere koja vas lako osvoji i priča koje se svako veče iznova pišu.

Svaka godina sa sobom je donosila neke nove priče, naročito na obali reka, ali ovog puta napisali su novu knjigu koju ćete iznova i iznova čitati. Tu je pozornica popularne domaće muzike po kojoj su oduvijek bili poznati.

provod u beogradu, splav cotier za nezaboravnu noć
Noćni provod u Splavu Cotier, uživo muzika, dobre cijene pića

Splavovi Beograd cijene

Gotovi svi splavovi Beograda nude iste cijene pića. Na splavovima su cijene pića standardne, pa piva koštaju od 300-500 dinara, a flaše žestine do 20.000.

Prilikom rezervacije splavovi, odnosno osoba koja vrši rezervaciju, će vas informisati o tome da li postoji neki uslov, odnosno minimalni iznos koji treba da potrošite za određeno mjesto.

Splavovi Beograd radno vreme

Žurke na splavovima počinju nešto kasnije nego u kafanama, pa je radno vrijeme splavova između 23h i 4-5h. Svi splavovi rade vikendom, dok veliki broj njih radi i određenim radnim danima, a neki čak tokom cijele nedelje. Naravno da su dani vikenda posebno popunjeni pa treba na vrijeme napraviti rezervaciju.

Pročitajte i ovo:

MOŽDA TE ZANIMA