back to top

NaSigurno.com – najbolji on line poslovni imenik

NaSigurno.com je jedan od poznaitjih poslovnih imenika na našim prostorima. Iako možete pomisliti da je vrijeme poslovnih imenika prošlo, varate se.

Desetine hiljada internet korisnika traže lokalne proizvode i usluge svakog dana putem interneta.

Dostupnost interneta (laptopi, mobiteli,..) i vrlo brz i jednostavan način da korisnik pretraži neki proizvod, uslugu ili firmu, otvorile su mogućnost da se formiraju online poslovni imenici.

Poslovni imenici će pravovremeno pružiti mogućnost korisnicima usluga da brzo, jednostavno i provjereno dođu do ispravnih informacija vezanih za neki biznis.

Jedan od najboljih online poslovni imenik je web sajt NaSigurno. Na ovoj stranici nalazi se (u momentu pisanja ovog teksta) tačno 273.583 poslovnih profila iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

kako pokrenuti online biznis od nule nasigurno
NaSigurno.com - najbolji on line poslovni imenik

Upis u poslovni imenik NaSigurno.com je besplatan

U besplatnom paketu dobijate:

  • naziv firme
  • adresu firme
  • brojeve telefona firme
  • email i website firme
  • opis djelatnosti
  • poreski broj
  • google mapu sa tačnom lokacijom firme

NaSigurno pruža mogućnost i VIP kluba, odnosno VIP klub GOLD članstva.

Ostvarite mogućnost da vaša firma bude izdvojena od drugih, da se nalazi na vrhu stranice, da se prilikom pretraga korisnika web sajta nalazi na vrhu pretrage, te da dodatno uredite vaš profil interaktivnim video zapisima, samo u sklopu VIP klub članstva.

kako postati biznismen
Lokalni poslovni imenici su bitan faktor SEO optimizacije web sajta

Postoje i drugi nivoi članstva

Ukoliko se odlučite na VIP klub Gold članstvo, onda pored mogućnosti kao VIP klub član, imate dodatnu opciju da se formira dodatni baner, koji će voditi posjetioca na vaš website.

Iskoristite mogućnost besplatnog prijavljivanja vaše firme u poslovni imenik ili promovišite vaš biznis i uložite vaše marketinške kampanje na siguran način.

Budite na samo jedan klik od vaših potencijalnih kupaca, posjetite NaSigurno.com i uvjerite se u njihove kvalitete i važnost upisa u lokalne poslovne imenike.

Jedan od bitnih faktora za SEO Optimizaciju vaše web stranice je upravo izgradnja linkova (backlinking), a ako vas ništa ne košta tim i bolje.

Dokazano je da linkovi sa lokalnih imenika i adresara igraju ključnu ulogu u “lokalnoj SEO optimizaciji” web sajta što u prevodu znači, ako želite da budete prvi na googlu za npr. Najbolji kineski restoran u Beogradu potrebno je da upišete svoj restoran u lokalne poslovne imenike poput NaSigurno.

Kako su lokalni poslovni imenici ponovo postali važni

Lokalni poslovni imenici su ne tako davno bili sporedna stvar za većinu nas jer svi danas koristimo internet tražilice kao što su Google, Bing i slično. Međutim, upravo zbog tih tražilica i naglog porasta broja stranica i biznisa na internetu, lokalni poslovni imenici su doživjeli svoj povratak.

Kao što smo ranije spomenuli, poslovni imenici imaju veliku važnost za SEO optimizaciju web stranice vađeg biznisa i lokalizaciju istog kao na primjeru iznad. Međutim, koja je njihova važnost za korisnike?

nasigurno poslovni imenik
Neočekivan povratak poslovnih imenika i adresara

Šta korisnici imaju od biznis imenika?

Odgovor je jednostavan i logičan, poučeni mnogim prevarama na internetu i manipulacijama razne vrste, korisnici sve više provjeravaju firme i biznise na pouzdanim izvorima.

To znači da korisnici gledaju recenzije i iskustva ranijih korisnika na forumima, biznis imenicima i stranicama poput Booking koji je svojevrstan poslovni imenik namijenjen hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

Isto tako postoje razne nisha stranice za recenzije i sigurnije poslovanje sa biznisima na internetu. Ako su na vašem maternjem jeziku i imaju veliki broj korisnika tim i bolje.

Dakle, upravo korisnici i internet tražilice traže utočište u sigurnom poslovanju u internet imenicima i bazama poput sajta Nasigurno.com

Zbog toga dva puta razmislite da li želite registrirati sovj biznis u neki poslovni imenik, koliko je to bitno za vas i da li želite da budete bliži svojim korisnicima.

Ako je vaš odgovor da, krenite sa kreiranjem svog Google Business profila, pa se idite na poslovne imenike u svojoj zemlji, branši ili regionu. Sretno!

Preporučujemo

MOŽDA TE ZANIMA