ZAJEDNO ZA BOLJE SUTRA / dm traži nove domaće proizvode!

-

I ove godine je pokrenuta društveno odgovorna dm – ova inicijativa ‘ZAJEDNO za bolje sutra, kojom žele dati priliku domaćim proizvođačima da svoje kvalitetne, još uvijek neetablirane i made in BiH proizvode lansiraju na tržište kroz lanac dm prodavnica.

Pozivom za prijavu domaćih proizvoda na inicijativu dm ”ZAJEDNO za bolje sutra” obuhvaćeni su svi domaći proizvođači koji su registrovani kao Pravno lice na teritoriji BiH i čiji proizvodi do sada nisu uvršteni u ponudu nijednog trgovačkog lanca koji posluje u BiH sa dvije ili više prodavnica.

Proizvođači mogu prijaviti proizvod ili liniju proizvoda koji odgovaraju drogerijskom asortimanu dm-a. Odabrani proizvodi će dobiti svoje pozicije na policama dm prodavnica.

Zajedno za bolje sutra je odličan projekat

Prijave za projekat ZAJEDNO ZA BOLJE SUTRA su otvorene do 30.10.2020. godine i moguće isključivo putem formulara za prijavu na platformi www.dm-zajedno.ba.

Detaljna pravila i uslovi prijave, kao i kriteriji za odabir proizvoda objavljeni su na istoj platformi.

Odabranim proizvođačima dm će pružiti savjetodavnu podršku kod dizajna i cjelokupnog vizuelnog identiteta proizvoda, formiranja cijene, procesa ulistanja a podrška će podrazumijevati i marketinšku promociju.

Partnersku podršku u realizaciji inicijative pružit će Startup studio Fondacije Mozaik.

Inicijativom ”ZAJEDNOZA BOJE SUTRA” u 2018. godini je podržano 10 domaćih proizvođača te njihovih 30 proizvoda uspješno plasirano na bh. tržište.

Pridružite im se!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Mirko
Mirkohttps://tnt.ba
Mirko je autor mnogih članaka na yep.ba portalu za mlade. Iskusni je "digitalni" poduzetnik pa njegove savjete vrijedi pročitati

MOŽDA TE ZANIMA