Baterija Samsung S21 Ultra otkrila sve tajne!

-

Baterija Samsung telefona je sve bolja i duže traje.

Svi Samsung-ovi vodeći modeli ove godine svi su objavljeni, pa su se počele pojavljivati ​​i glasine o vodećem modelu Galaxy S21 sljedeće godine. 

Sada se šuška da je kapacitet baterije Samsung Galaxy S21 Ultra koji će se predstaviti sljedeće godine i dalje isti kao ove godine, obje 5000mAh.

Nagađanja medija?

Neki su mediji rekli da će Samsung Galaxy S21 Ultra (SM-G998) koristiti bateriju s brojem modela EB-BG998ABY. Procijenjeni kapacitet ove baterije je 4885mAh.

Stoga će standardni kapacitet novog telefona i dalje biti 5000 mAh, što je slično kao kod Samsung Galaxy S20 Ultra. Kapacitet baterije je jednak.

Slično tome, Samsung Galaxy S21 (SM-G991) bit će opremljen baterijom EB-BG991ABY nominalnog kapaciteta 3880mAh. Samsung svoj tipični kapacitet baterije može navesti kao 4000mAh, što je slično bateriji Samsung Galaxy S20.

baterija samsung
Baterija Samsung postaje sve jača i jala

S Pen uz telefon

Ranije vijesti pokazale su da će Samsung dodati olovku S Pen u gornju verziju serije Galaxy S21.

Vrhunska verzija Samsung Galaxy S21 serije može se zvati Galaxy S21 Ultra. Po prvi puta bit će opremljen S Pen-om. Ovo će biti prvi put da je Galaxy S serija opremljena olovkom.

Galaxy S21 serija bit će opremljena Qualcomm Snapdragonom i Samsung Exynos vodećim procesorima.

Očekuje se da će Qualcommova vodeća platforma sljedeće generacije biti nazvana Snapdragon 875, a Samsungova vodeća platforma sljedeće generacije Exynos 1000.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Mirko
Mirkohttps://tnt.ba
Mirko je autor mnogih članaka na yep.ba portalu za mlade. Iskusni je "digitalni" poduzetnik pa njegove savjete vrijedi pročitati

MOŽDA TE ZANIMA