back to top

Kako pronaći laptop za djecu

Došlo je vrijeme da kupite laptop za svoju djecu?

Kupnja laptopa za vašu djecu može biti glavobolja. Naučite kako uočiti razlike između mini prijenosnih računara i gdje pronaći najbolje cijene za njih.

Dobro provjerite karakteristike laptopa

Razmotrite hardverske zahtjeve softvera koji želite da koristite na prenosnom računaru. Ako vaše dijete studira na mreži ili je zainteresirano za stvaranje ili uređivanje postojećih YouTube videozapisa, morate osigurati dovoljno memorije i dobar grafički procesor.

laptop

Obratite pažnju na čvrstoću same konstrukcije laptopa. Intel računari dizajnirani za djecu testiraju se u fabrici nakon proizvodnje tako što ih se zapravo baca na zemlju, improvizujući padove na taj način, kako bi se osiguralo da su trajni. Dobra i zanimljiva stvar za djecu je što mini prijenosnici imaju zaslon osjetljiv na dodir, tako da se mogu zabaviti crtajući na ekranu pomoću posebno dizajnirane olovke.

Provjerite garanciju prije kupnje laptopa. Vrlo je važno da je stara najmanje 2 godine, tako da ga u slučaju nekih kvarova mogu besplatno popraviti u svom ovlaštenom servisu. Provjerite ima li vaš laptop web kameru kako biste mogli koristiti usluge Skype ili Google Chat da biste razgovarali s nekim licem u lice preko mreže. Pored toga, ako negdje daleko imate rođake, oni mogu na taj način komunicirati s vašom djecom. To je sjajan način uspostavljanja i održavanja kontakata s takvim ljudima.

MOŽDA TE ZANIMA