back to top

Meizu 17 Recenzija – niska cijena s odličnom kamereom!

Pred vama je naša Meizu 17 Recenzija u kojoj ćemo otrkiti sve karakteristike ovog jeftinog telefona koji doista nije mali

Kada se govori o snazi ​​pametnog telefona, hardverski parametri uvijek su bili važna referenca. Modul slike Meizu 17 doista nije mali.

Objektiv s četiri kamere sastoji se od dubinskog polja, širokokutnih, makro i ultraširokokutnih leća. Glavna kamera, koja je širokokutna leća, koristi Sony IMX686 senzor od 64 megapiksela, koji je ujedno i glavni standard za glavne vodeće modele.

meizu-17-kamera-2048x1536
Meizu 17 Recenzija

Meizu 17 podržava izravno 64 milijuna izuzetno jasnih fotografija, razlučivosti do 9248 × 6936. Bez obzira na razlučivost snimljene fotografije ili područje senzora, IMX686 je 34% veći od 48 milijuna proizvoda, a s jednom fotografijom može se ispisati golem plakat do 3,26 metara.

Prvo pogledajmo Meizu 17 CMOS. Područje senzora doseglo je 1/1. 7 inča, broj piksela je 64 milijuna, a QuadBayer dizajn usvojen je kako bi udovoljio potrebama visokog omjera signal-šum i visoke razlučivosti.

Uz to, IMX686 je opremljen novom generacijom tehnologije fokusiranja QP-OCL s četiri piksela, koja može pružiti podršku za fokusiranje pod svjetlom od 1lux.

meizu 17 recenzija – niska cijena s odličnom kamereom!
Meizu 17 Recenzija

Slika Meizu 17 ultra visoke rezolucije od 64 megapiksela također može dati fotografima više kreativnog prostora. Čak i ako je slika izrezana na šest, svaka slika mora biti veća od 4K razlučivosti.

Još jedna impresivna poanta je izvedba noćne scene. Kada se radi o složenom svjetlu, multi-frame sinteza Meizu 17 može bolje potisnuti istaknute dijelove i osvijetliti tamne dijelove.

meizu 17 recenzija kamera-2048x1536
Meizu 17 Recenzija

I 64 milijuna senzora može se koristiti bez telefoto leće, koristeći način od 64 milijuna, obrezivanje i zumiranje nakon fotografiranja, također može predstaviti efekt telefoto snimanja s gotovo optičkim zumom.

Na primjer, donja slika prikazuje efekte zumiranja 1x, 2x i 8x koje je snimio Meizu 17, uz blagoslov visokih piksela, čak je i zum od 8x i dalje jasan.

Sposobnost video podrhtavanja u cijeloj sceni iz serije Meizu 17 razlikuje se od dizajna “padova” glavne kamere protiv podrhtavanja konvencionalnih mobilnih telefona. Čak i ako snimaju ostale kamere, Meizu 17 to lako može podnijeti.

meizu 17 recenzija – niska cijena s odličnom kamereom!
Meizu 17 Recenzija

MOŽDA TE ZANIMA