back to top

Pohrana i organizacija podataka nikada nije bila lakša uz Upstore i File AL

Nikada nije bilo lakše pohraniti vaše važne fajlove, kao sada kada imate svima dostupan Upstore u vidu web stranice za internetsku pohranu podataka,

U pomoć nakon pohrane priskače mrežno skladište FileAL. Ova mrežna usluga rješava izazova svakog profesionalca. Upravljanje ogromnim brojem datoteka koje se svakodnevno kreiraju kako bi bile dobro organizovane i lako dostupne.

Ove dvije mrežne usluge revolucionarno su sredstvo pohrane i organizacije. Zamijenile su naizgled nezamjenjive USB stikove i hard diskove za pohranu ličnih i profesionalnih datoteka.

Upstore i File AL pojedinosti i registracija

Obe ove web lokacije rješavaju vas briga pohrane i sigurnog preuzimanja, a ne morate se čak ni brinuti koji format datoteke podržavaju. Odgovor je jednostavan – podržavaju sve formate. Od dokumenata, poput zvuka, slike ili video zapisa, sve do bilo kojih drugih važnih podataka, server upstore-a pohranit će ih sve.

File AL kao mrežni pružatelj usluga hostinga datoteka sa alatima za otpremanje i preuzimanje, sadrži nekoliko izuzetaka od pravila pohranjivanja. Zabranjeni su sadržaji poput materijala zaštićenih autorskim pravima ili seksualnih ili uvredljivih datoteka.

Upstore registracija

Prilikom pristupa Upstore cloud web lokaciji, prvi korak je registracija korisničkog računa. Za registraciju i kreiranje naloga na ovoj mrežnoj platformi, sve što vam treba jeste vaša e-mail adresa i spremni ste za dalje korake.

U tu svrhu, kreatori ove internetske pohrane, svojim su korisnicima ponudili dvije opcije. Svaka ima svoje prednosti i nedostatke, pa tako možete birati između:

  • Besplatnog računa i
  • Premium računa

Za razliku od besplatnog, premium račun je kao što se i očekuje, ustvari nadograđena verzija besplatnog računa Upstore web stranice.

Glavna razlika koja je često presudan faktor za korisnike koji se dvoume i nikako ne mogu da se odluče, jeste naknada koju plaćate za prelazak i pogodnosti premium računa. O samim pojedinostima ovih računa više ćete saznati iz naših narednih članaka.

pohrana i organizacija podataka nikada nije bila lakša uz upstore i file al
Pohrana i organizacija podataka nikada nije bila lakša uz Upstore i File AL

Ono što je zajednčko za obe opcije koje nudi Upstore – BESPLATNI i PREMIUM račun, nikakve posebne predispozicije ne trebate zadovoljavati kako biste pristupili registraciji na bilo koji od ova dva računa –  Upstore račun može otvoriti bilo ko.

File AL osnovne pristupne informacije

Pristup mrežnom sistemu za pohranu koji pruža File AL stvarno nikada nije bio lakši – sve što vam treba je stabilna internetska vezamo zu koju možete bez problema pristupiti datotekama s bilo kojeg mjesta.

Štoviše, File AL Premium je toliko sjajan jer postoji mnogo datoteka koje se zbog veličine ne mogu poslati kao privitak s e-poštom. Međutim, ako ga pohranite u File AL, možete jednostavno poslati vezu za datoteku. To olakšava stvari, zar ne?

Što se tiče mrežnog dijeljenja datoteka, File AL izuzetno je pouzdano ime za lako dijeljenje datoteka. Jedna od ekskluzivnih karakteristika zbog kojih je to toliko važno je ta da možete birati:

  • besplatna verzija
  • premium verzija koju čak možete besplatno isprobati za upload i izradu sigurnosnih kopija datoteka.

File AL nudi mogućnost da vas “ugosti“, šta to znači? Možete biti gost ili besplatni registrovani korisnik, u tom slučaju možete preuzeti datoteku isključivo ukoliko vam je neko pošalje preko linka. Mana je ta da gostujući korisnici ne mogu poslati nijednu datoteku na mrežu.

pohrana i organizacija podataka nikada nije bila lakša uz upstore i file al
Pohrana i organizacija podataka nikada nije bila lakša uz Upstore i File AL

Šta Upstore i File AL razlikuje od drugih ?

Kada smo rekli da se za vašu sigurnost i sigurnost vaših fajlova ne brinete, vjerovali ili ne, argumenti su na strani Upstore-a. Ova web lokacija koristi 256-bitnu SSL tehnologiju šifriranja kako bi osigurali potpunu sigurnost i rasteretili svoje korisnike briga.

Druga pozitivna stavka zastupljena na Upstore-u, jeste postupak naplate jednim klikom. On povećava razinu udobnosti korisnika, a za koju kupci mogu dobiti i brzu dostavu.

Postoje različiti načini plaćanja za Upstore usluge. Ako ste korisnik premium računa, takav račun možete platiti kod prodavača, JCB-a, Paysafecard-a, Bitcoina, debitne kartice ili kreditne kartice.

Kada govorimo o File AL uslugama i one imaju pregršt pogodnosti za svoje korisnike. Jedna od prednosti ove usluge je i ta da za besplatnog registrovanog korisnika postoji mogućnost dobivanja 500 GB prostora za pohranu na File AL cloud serverima. Oni takođe mogu prenijeti 102,4 GB datoteka sa bilo kojeg udaljenog URL-a.

Nakon što se bilo koja datoteka prenese, dobit ćete link za brisanje. Međutim, ako vam se desi da kojim slučajem izgubite link za brisanje, pričekajte malo. Vaše će datoteke biti automatski obrisane 45 dana od zadnjeg preuzimanja datoteke za regularne račune, a do 90 dana za premium naloge.

File AL je kompatibilan s različitim uređajima, a također i s različitim verzijama datoteka.

raucnalo i novac
Pohrana i organizacija podataka nikada nije bila lakša uz Upstore i File AL

MOŽDA TE ZANIMA