back to top

Kako gledati serije online besplatno i sa prevodom

Ako ti je dosta skidanja serija sa torenta i da svaki put posebno tražiš prevod, da uklapaš sa programom sekunde i gubiš vreme na podešavanja, zaboravi to!

Da li želiš da znaš kako gledati serije online besplatno sa prevodom i koji su sajtovi za gledanje serija online sa prevodom provereno najbolji? Voleo bi da pronađeš sajt koji ti odgovara, da ima nove serije, ali i one nešto starije, kultne, koje zaista obožavaš.

Na dobrom si mestu pošto sam izdvojio za tebe koji su najbolji sajtovi za gledanje serija online sa prevodom. Naravno na tim sajtovima ima i domaćih serija, a videćeš da su zaista odlični.

Dok si istraživao gde gledati najbolje serije online sigurno si naišao na dosta sajtova koji to nude. Međutim, pošto ih ima zaista mnogo, jasno je da su neki bolji od ostalih.

Zato nisi siguran koji bi ti najviše odgovarao. Složićeš se da je besmisleno otvarati jedan po jedan kako bi svaki testirao. 

Na prvi pogled, sigurno si primetio da su na pojedinim samo serije sa prevodom, dok na drugim ima i domaćih serija online.

Sa druge strane, postoje i takvi gde je izbor serija oskudan ili imaju bagove. Neki imaju nedostatke kao što je brzina – jako su spori, prenatrpani su, nepregledni i teški za snalaženje, kvalitet snimka im je loš i drugo.

Ti bi svakako najviše voleo da serije koje gledaš budu novijeg izdanja i aktuelne, a naravno i da imaju dobar kvalitet snimka. Kao što sam malopre napisao, na dobrom si mestu jer ćeš dobiti sve odgovore i jasno uputstvo kako gledati serije online.

Izdvojio sam koji su najbolji besplatni sajtovi za gledanje serija na internetu i kako oni funkcionišu. Ali pre toga ti moram reći da skoro svi imaju jednu ogromnu manu.

PAŽNJA:   Ovaj tekst vodič služi samo za informisanje. Ne odgovoramo u slučaju da ove informacije koristiš na pogrešan način.

serije online
Kako gledati serije online?

Besplatni sajtovi za serije online imaju mnogo reklama!

Pre nego što pročitaš ovaj vodič i odabereš omiljen sajt za gledanje serija online, moraš znati sledeće. Kada se radi o besplatnim sajtovima, većina portala za gledanje serija online, pa čak i filmova, ima reklame kao i pop-upove (iskačuće reklamne prozore).

Reklame se aktiviraju klikom, ponekad i više puta zaredom. Veoma je važno da te linkove ni slučano dalje ne otvaraš

Ukoliko ipak otvoriš mogu te odvesti do nekih neprimerenih sajtova, možda čak i nekih zlonamernih programa koji se automatski instaliraju.

Ukoliko se radi o skrivenom programu može se desiti upad u sistem, a to znači da su tvoji podaci poput lozinki, možda računi i druge važne stvari izloženi riziku.

Slično je i za pop-up prozore, mada oni najčešće prate tvoje aktivnosti na osnovu kojih stižu obaveštenja u vidu notifikacija. Najbolje je samo da sve prozore koji se otvore ugasiš klikom na X. 

Reklame umeju da budu jako iritantne i agresivne zato ćemo vam prvo predstaviti odličnu opciju gledanja online najnovijih filmova.

Amazon Prime Video

Sa mnoštvom sadržaja, jeftinom cenom i premium funkcijama, Amazonova usluga strimovanja više je od svakog dosadašnjeg iskustva.

Amazon Prime Video nudi puno prestižnog sadržaja i omogućava gledanje filmova i serija putem interneta na računaru, pametnom telefonu, televizoru i tabletu.

Amazon Prime Video nudi biblioteku kvalitetnog originalnog sadržaja i pristojnu kolekciju filmova, serija i TV emisija za striming. Pretplatnici takođe imaju mogućnost preuzimanja sadržaja i čak gledanja 4K, UHD naslova.

Povrh toga, Amazon je domaćin impresivnog kataloga serija, TV emisija i filmova dostupnih za iznajmljivanje ili kupovinu.

Trenutno je promotivni period  7 dana besplatnog  gledanja komplet Amazon Video sadržaja. Možete probati specijalnu promociju i odlučiti da li vam ova usluga strimovanja odgovara uz otkazivanje probnog perioda u svakom trenutku.

Glavne prednosti Amazon Prime Video striminga:

• Gledanje velikog broja filmova, serija I TV emisija

• Mogućnost gledanja filmova I serija na TV, kompjuteru, tabletu, telefonima.

• Odličan i originalan sadržaj

• 4K, UHD i HDR-10bit striming

• Podržava tri strimovanja po nalogu.

• Omogućava iznajmljivanje ili kupovinu filmova i TV emisija

• Možete preuzeti na uređaj I gledati offline omiljene filmove I serije

• Promenite ili otkažite pretplatu u svakom trenutku.

Prijavite se na 7 dana besplatnog strimovanja Amazon Video a posle plaćajte € 5.99/mesečno ukoliko ste zadovoljni I uživate u filmovima I serijama uz opciju da otkažete uslugu u svakom trenutku.

serije online
Amazon Prime Video

Najbolji sajtovi za gledanje serije online sa prevodom

U nastavku možeš videti gde gledati najbolje serije na internetu i kako se koriste ti sajtovi. Izabrao sam ih na osnovu dobrog kvaliteta video zapisa i zbog većeg broja na jednom mestu, plus je gledanje serija besplatno.

Na tebi je samo da odabereš i pustiš seriju, bez dodatnog gubljenja vremena. Skidanje filmova i serija sa torenta je jednostavno, ali zahteva vreme, a gledanje serija online je lakše.

Ja se iskreno nadam da ćeš sada uživati u svojim omiljenim epozodama, bilo da su u pitanju domaće serije online ili strane serije sa prevodom.

Vip serije sajt

Sajt Vip serije je besplatna i veoma popularna platforma za gledanje serija online. Jedan je od boljih sajtova koji nudi zaista veliki izbor popularnih serija svih žanrova (akcije, drame, komedije, horor ili romantične serije…) od onih novijih iz 2020-te ili 2021-te, pa do onih koje su snimljene 1997. godine. 

Sajt je jako pregledan i jednostavan za pretragu. Sve serije možeš da tražiš po žanrovima, po abecednom redu kao i direktno iz polja “search” za pretragu po nazivu.

Takođe, iz kolekcije serija možeš videti i koje su od njih najbolje. Svaka serija ima prosečnu ocenu gledaoca, a to pomaže da proceniš da li je neka serija vredna pažnje.

Ako se pitaš da li je potrebna registracija da bi se pristupilo video sadržaju, odnosno da gledaš serije, odgovor je ne treba. Sajt je besplatan, a nije ni potrebno da imaš otvoren nalog.

Treba samo da odabereš seriju koju želiš da gledaš, a zatim pustiš, smestiš se, grickaš nešto i uživaš.

Kada otvoriš link do željenog serijala moći ćeš da pregledaš sve epizode, bez dodatnog lutanja i pretraživanja po sajtu. Takođe, videćeš opis radnje, kom žanru pripada, kakve su ocene, a dodatan plus je što su uglavnom dostupne sve sezone.

Iako se kvalitet snimka i bogata kolekcija serija ističu kao prednost ovog portala za gledanje serija online, ima jedna velika mana – ogroman broj reklama.

Do finalnog puštanja serije potrebno je ponekad više od par klika, najviše zbog nametnutog otvaranja novih prozora koji vode na druge web adrese. Na ovom sajtu nema domaćih serija.

serije online
Koje su najbolje serije online?

Sajt Serije serijeonline.net

Serijeonline.net je još jedan sjajan i besplatan portal gde možeš pregledati zaista sjajne serije u HD rezoluciji.

Sajt ima ogromnu kolekciju TV serija po serijalima, veoma je pregledan i jednostavan za pretragu, a kvalitet video snimka odličan.

Sajt ti omogućava besplatno gledanje serija, bez limita, ne postoji pretplata, niti treba da se registruješ za gledanje HD online serija.

Na ovom servisu za gledanje serija na internetu dostupne su i online serije sa prevodom, kao i domaće serije.

Iz menija ćeš veoma lako naći bilo šta, jer su serije sortirane prema žanrovima i prema godinama (od 2000. do 2020. godine). Ukoliko budeš tražio neku konkretnu online seriju, veoma brzo ćeš je naći pretragom u polju “search”.

Kada su u pitanju domaće serije, moram ti reći da na sajtu ima veliki izbor najnovijih i veoma popularnih TV serija.

I one su sortirane prema žanrovima i prema godinama, tako da ćeš ih bez problema naći. Nije na odmet da spomenem da sajt serijeonline.net ima veliki izbor meksičkih serija, a koje su svrstane u kategoriju Meksičke latino serije. Možda znaš nekoga ko voli da gleda meksičke telenovele.

Serije se puštaju veoma jednostavno – potrebno je samo da pronađeš onu koju želiš i pustiš. Nema registracije i nema dodavanja prevoda (za strane online serije). Isti je postupak i za domaće TV serije.

Sajt Gledaj online

Ukoliko voliš da istražuješ žanrove, ovaj sajt će ti se dopasti. Gledaj online je još jedan favorit i jako dobar sajt za gledanje HD filmova i serija online sa prevodom.

Kada su u pitanju filmovi, kod nas je jedan od boljih za gledanje filmova online sa prevodom, takođe besplatno. Nudi gledanje popriličnog broja serija svih žanrova: avanture, akcione, animirane, drame, istorijske, trilere, misterije, horore… Takođe, dostupne su skoro sve aktuelne domaće TV serije.

U opisu svakog serijala je kratka radnja, trejler i ocena gledalaca. Takođe, epozode su sortirane po sezonama i jako je pregledan sajt za pretragu.

Nije potrebna registracija i ostavljanje podataka da bi gledao bilo šta. Ipak, mana je što i ovaj portal za gledanje serija preko interneta ima dosta reklama, kao većina besplatnih sajtova.

Sajt Epizode ws

Sajt epizode.ws je još jedna besplatna platforma na kojoj možeš gledati strane serije online. Ni ovde nema registracije, niti limita po pitanju pregleda, a zaista ima veliki izbor najnovijih i širom sveta jako popularnih HD serija. Na ovom sajtu možeš pregledati gotovo svaku poznatu epizodu ili serijal, takođe sa prevodom. 

Žanrovi serija su različiti, međutim navigacije i pretrage po žanrovima na ovom sajtu nema. Postoje samo tri polja i to kao kategorije: najnovije, nove epizode i popularno.

Jeste da nudi gledanje velikog broja serija, ali konkretnu ćeš najlakše pronaći direktnim ukucavanjem naziva u polju “search”. Takođe, znaj da nema domaćih serija.

Kada je u pitanju puštanje epizoda, to je veoma lako:

  • odaberi seriju, 
  • klikni na polje sezona,
  • kada se otvori video zapis pritisni dugme na sredini “play”.

Ipak se i ovde naoružaj strpljenjem, jer te prilikom puštanja čeka nekoliko reklama, koje se otvaraju u novim prozorima posle skoro svakog klika. 

Kao što vidiš, nema potrebe da skidaš fajlove kada svaku seriju možeš lako pregledati na internetu. Bukvalno bilo gde (sa mobilnog telefona, tableta, laptop-a…), a dovoljno je samo da imaš dobru internet konekciju.

Izdvojio sam nekoliko sajtova, za koje mislim da su najbolji i najjednostavniji za korišćenje. Iskreno se nadam da sam ti pomogao, dao odgovor na pitanje kako gledati serije online i da ćeš uživati u omiljenim stranim i domaćim serijama.

Zaključak

Ovaj članak je istražen kako bi omogućio korisnicima da gledaju serije online sa prevodom besplatno.

Kao korisnik, ako gledate TV serije online sa bilo kojeg od ovih sajtova, molimo vas da nam kažete vaše stavove u vezi s tim na našoj stranici.

Takođe, javite nam vaše omiljene TV serije online besplatno sa prevodom kako bismo vam u budućnosti mogli pomoći s drugim informacijama.

Korisnicima toplo preporučujemo da probaju besplatno gledanje serija online pre kupovine premija na veb sajtovima, prvo dobiju iskustvo, a zatim pređu na premium veb stranice koje nude ogromnu bazu podataka za online serije i sjajne funkcije.

Navedene veb lokacije imaju dobar video kvalitet za gledanje TV serija na mreži i pružaju zadovoljstvo njihovim očekivanjima od gledanja njihovih omiljenih serija.

Ovo su nekoliko odabranih sajtova koji vam nude besplatno gledanje online serija sa prevodom na mreži bez preuzimanja sadržaja.

Kao korisnik, možete naići na mnoge druge veb lokacije što je bolje u pogledu gledanja ako je tako, onda nam se javite kako bismo mogli da ažuriramo našu listu za istu.

PAŽNJA:   Ovaj tekst vodič služi samo za informisanje. Ne odgovoramo u slučaju da ove informacije koristiš na pogrešan način.

Preporuka

MOŽDA TE ZANIMA