Refromski paket: Najava Uvodne obuke za zaposlenike Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske

0
705

Krajem ovog mjeseca biće održana Uvodna obuka za zaposlenike Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske koji do sada nisu prošli kroz ovaj program, a obuku će provesti iskusni treneri koji su ujedno i uposlenici Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske gđa Snežana Elez, gđa Nikolina Lukić, g. Mladen Vrećo i g. Dalibor Žunić uz podršku i monitoring stručnog tima Projekta zapošljavanja mladih YEP.
Nakon što bude provedena obuka, učesnici će biti testirani i certificirani, a Uvodna obuka se provodi na osnovu kompetencijskog okvira i u skladu sa potrebama primjene novog modela rada te podrazumijeva obuku u odnsou na elemente savjetodavnog i individualnog rada, rada sa poslodavcima, izrada i praćenje individualnog plana zapošljavanja itd.

Materijali sa obuke su  dostupni i prije održavanja obuke putem online platforme www.znanje.berzarada.ba što je sasvim novi pristup u provođenju obuka koji unaprijed priprema učesnike i daje im osnovne ideje o konceptu, da bi se susretom sa trenerima i drugim kolegama mogli više posvetiti praktičnim pitanjima i provedbi na terenu.

PODIJELI