YEP Inkubator aktivan u sve više lokalnih zajednica

0
1577

Nakon što je YEP Inkubator poslovnih ideja zaključno sa prošlom sedmicom pokrenut u sedam lokalnih zajednica (Banja Luka, Bijeljina, Ilijaš, Lukavac, Mostar, Novi Grad Sarajevo i Zenica) danas je sa počela obuka na novu grupu: Laktaši, Gradiška, Novo Sarajevo, Bosanski Petrovac, Jajce, Jezero, Mrkonjić Grad i Petrovac Drinić.

Preko stotinu novih mladih preduzetnika na pomenutim lokacijama danas kreće sa obukom u jačanju preduzetničkih vještina nakon čega slijede i ostali elementi programa – razvoj poslovnog modela, izrada prototipa proizvoda i usluga, mentorstvo u izradi punog poslovnog plana te pravna i njihovodstvena pomoć za pokretanje poslovnih subjekata. Put koji su YEP preduzetnici započeli danas niti je kratak niti lagan – ali je prvi korak prema uspjehu!

U nastavku donosimo djelić atmosfere sa jutrošnjeg otvaranja programa YEP Inkubatora u Novom Sarajevu, Laktašima (za polaznike iz Laktaša i Gradiške) i Mrkonjić Gradu (za polaznike iz Petrovca, Mrkonjić Grada, Jajca, Jezera i Bosanskog Petrovca).

YEP Inkubator, Laktaši
YEP Inkubator, Laktaši
YEP Inkubator, Laktaši
YEP Inkubator, Novo Sarajevo
YEP inkubator, Novo Sarajevo
PODIJELI