Yep inkubator9. FMCG RETAIL Summit Sarajevo 14. marta u Sarajevu – Udruženje mreža...

9. FMCG RETAIL Summit Sarajevo 14. marta u Sarajevu – Udruženje mreža za izgradnju mira

FMCG SUMMIT, pod pokroviteljstvom vodećih trgovačkih lanaca u zemlji, i najjačih kompanija iz sektora robe široke potrošnje na jednom mjestu okuplja kompletnu FMCG industriju i prateće djelatnosti.

9. FMCG SUMMIT SARAJEVO  | 14. MART 2023. | HOTEL HILLS SARAJEVO

Pred industrijom robe široke potrošnje je još jedna izazovna godina, a svi koji posluju unutar nje znaju da je neizvjesnost jedina konstanta koja prati ekonomiju kako naše zemlje, tako i regiona, ali i svijeta. U vremenu kada se traže najbolji modeli za poslovanje, koji će iznjedriti pozitivne i uspješne rezultate, edukacija i networking su osnova koju je neophodno praktikovati.

I ove godine, već deveti put zaredom, organizatori obećavaju izvrstan program, kojem će prije svega u fokusu biti skener retail tržišta, gdje će vodeće regionalne i globalne istraživačke agencije prezentovati najnovije podatke i kretanja koja su obilježila proteklu godinu, koja je bila sve, samo ne obična i jednostavna.

Pored toga jedan dio programa posvećen je izuzetno aktuelnoj temi, s kojom se susreće ne samo FMCG, nego i sve industrije u Bosni i Hercegovini, a tiče se adekvatnog upravljanja ljudskim resursima, i motiviranjem, te zadržavanjem kvalitetnog kadra u kompanijama koje posluju na bh. tržištu. Pokušat će se dati odgovor kako unaprijediti poslovni ambijent, i biti konkurentan ne samo u okviru regiona, nego i šire.

Uvijek je posebno interesantan i panel sa predstavnicima vodećih trgovaca u našoj zemlji, koji se osvrnu na svu problematiku kao i pozitivne pomake unutar retaila.

Govornici 9. FMCG RETAIL Summita su eminentni stručnjaci iz Bosne i Hercegovine i regiona. Kroz svoje prezentacije, upoznat će nas sa najboljim poslovnim praksama i novim trendovima.

Između ostalog, u programskom dijelu, poseban osvrt na kategoriju toplih napitaka, dat će vodeći proizvođači, dok će u panelu trgovaca sudjelovati predstavnici najjačih prodajnih lanaca u našoj zemlji.

Pokrovitelji 9. FMCG RETAIL Summita su kompanije Ovnak i Monri.

Organizator konferencije je InStore magazin.

Više o Summitu, programu i informacijama za prijave na: www.fmcg-summit.ba

akta.ba

www.mreza-mira.net

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adna
Adnahttps://tnt.ba
Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti iz biznisa i šoubiznisa.

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img